Tvist vid köpet av villan

Du har hittat drömhuset. Du har besökt det, gjort ritningar och börjat beställa material för att renovera det till det palats med utsökta detaljer och magnifika material som du vill ge dig själv och din familj. Detta kommer att bli din borg. Om ett år har du nått ett livsmål. Men så händer det som inte får hända. Något går fel och det uppstår en tvist. Helvetet brakar lös.

Lugn bara lugn

Du är inte den förste som drabbas. Hur förkrossande situationen än är finns det hjälp att få. Ingen förväntar sig att du själv ska vara insatt i de lagar och regler som gäller utan här gäller det att veta vem du kan lita på. Konsumentverket ger dig råd om vad du kan tänka på i förväg men du behöver förmodligen hjälp med det du inte tänkte på i förväg.

Hjälp med både köp och hantverkare

När skadan redan är skedd och du verkligen behöver få hjälp av experter kan det kännas tryggt att veta att det finns jurister som stöttar dig i både köp-och hantverksfrågor. Det behöver inte heller vara speciellt dyrt om du har en hemförsäkring som omfattar rättsskydd. Har du ingen hemförsäkring kan du titta på Konsumenternas för att hitta en hemförsäkring som passar bäst för dig och din familj.