Skaffa diskret inramad TV

Även om tv-apparater blir allt tunnare och tar mindre plats i våra vardagsrum så tar de fortfarande mycket uppmärksamhet även när de är avstängda. Ett bra sätt att få din tv att passa bättre in i sin omgivning är att omvandla den till en digital fotoram.

Samsung the frame

Samsung har lanserat tv-apparater som är utformade för att monteras med en tavelram runt sig. Ramarna monteras magnetiskt och det går snabbt att byta mellan de olika alternativ som finns. Med ramen installerad har din tv dessutom inget synligt mellanrum till väggen. Med det passar den ännu bättre in i din inredning.

Rama in din tv själv

Om man redan har en tv som man är nöjd med så går det självklart även att själv bygga sig en ram till den. I videon nedan ser vi hur man enkelt kan göra det med hjälp av vanliga lister och verktyg man har hemma.

Visa ramen på skärmen

LG har en funktion i sina oled tv-apparater som gör att den förutom ett utvalt bildspel även visar upp en ram runt bilden. Detta ger alltså illusionen att du har ett inramat konstverk upphängt på väggen istället för en tv. Du kan dessutom välja mellan att visa upp en förvald samling av konst eller dina egna bilder.