Leksaker som inredningsdetalj

Leksaker är till för barn, eller hur? Inte om du frågar inredningsexperterna som hävdar att leksaker kan bli ett riktigt sött komplement till din övriga inredning och trolla fram både skratt och värme i ett tråkigt vardagsrum eller i en kal hall. Att inreda med leksaker är en populär trend som tagit oss och inredningsvärlden med storm.

toys

Inred rätt med design leksaker

Inredning är för många ett inspirerande och roligt moment i en inflyttning, och en del inreder på nytt en gång om året för att hålla tempot uppe i bostaden och få den att kännas ny och fräsch. När man inreder kan man få tips om att använda sig av både tavlor, ljus och textil som kuddar och gardiner för att lyfta hemmet, och allt det där håller vi med om. Textil är ett underbart sätt att uppdatera hemmet med nya färger.

Men något som folk ofta glömmer är att man med fördel kan placera ut fina designprylar som används inom hemmets väggar, men som också blir en del av inredningen. En av våra favoritsaker att göra detta med är produkter från Maileg. Varför? Jo, för att leksaker är kramgoa, lekfulla och bjuder in till skratt. Och dessutom är det roligt för barnen, både de egna och de som hälsar på. Leksaker är ett fint sätt att ta fram ett unikt uttryck i hemmet, öppna nya dörrar i inredningen och visa din personlighet.

Inred funktionellt

Att ha småbarn och samtidigt vilja ha snyggt och rent hemma kan ses som en svår utmaning. Har man en viss inredningsstil som inte riktigt passar ihop med en vardag full av barn, kanske det är dags att ta en välförtjänt paus ifrån just den inredningsstilen ett tag och satsa på funktionell inredning. Låt dina barns leksaker synas, istället för att gömma undan dem i lådor, packa ner den där dyrbara designvasen i en trygg låda ett tag framöver och gör plats för barnens favoritleksaker. På så sätt är de nära till hands och idag finns många fina leksaker som inte gör ögat ont att få stå framme.