Inreda den nyrenoverade villan

Är ni äntligen klar med renoveringen och börjar planera för hur ni ska inreda den nyrenoverade villan. Det är nu det roliga börjar, efter allt slit med renoveringen så är det bara att byggstädningen kvar och sedan får ni börja fylla upp rum för rum med sköna detaljer.

Det som gör ett hus är ju den inredning som man väljer till huset. Mycket av det vi väljer säger vilken typ av människa vi är. Alla har vi olika sätt att se på inredning och vi följer många gånger trender men och inreder så att det känns mysigt att bo där och vara i de rum som inretts. Hos Reforma Sthlm så hittar ni lite mer annorlunda och härliga produkter för ert hem, ta er en titt om det är något som skulle kunna passa i ert hem.

Börja med de viktigaste rummen som kök och sovrum. Byter ni ute hela er inredning så kanske det är lika bra att köra på till hela huset. Väljer ni att byta ut vissa detaljer så kanske ni vill fundera på vad som passar att vara kvar i den nyrenoverade villan och vad som ska bytas ut. Det kanske finns möblemang som har ett affektionsvärde men ändå inte riktigt passar in. Det kanske finns ett rum som man inte använder så mycket där man kan ställa udda möblemang.

Lycka till med er inredning och vi hoppas ni får till det som ni vill ha det. Tur är ju att det går att förändra om man inte skulle känna sig nöjd.