Fixa höstmyset med några enkla steg

Att sommaren nu sjunger på sista versen och att hösten med regn och rusk närmar sig har nog ingen missat.  När det nu är slut på grillfester och bad kan det dock vara skönt att fixa sitt hem så att det är redo för de mörkare tider som stundar. Idag tänkte vi därför tipsa om olika saker du kan göra för att fixa det riktigt höstmysigt hemma hos dig.

Först och främst vill vi slå ett slag för ljus. Då hösten är en mörk tid är det väldigt mysigt att använda sig av olika sorters ljuskällor i sitt hem. Oavsett om det är lampor eller levande ljus så skapar det en riktigt inbjudande atmosfär och man kan i lugn och ro sjunka ner i soffan och njuta. Speciellt dekorationslampor i olika former kan passa perfekt för hösten. Ljusslingor eller andra sorters lampor med mjukare belysning passar därför särskilt bra. Kanske en snygg fönsterlampa kan ge ditt vardagsrum det där varma skenet? Ett stort plus är också att det ser väldigt fint ut från utsidan.

Så där, du är redan en bit på vägen till ett mysigare hem. Vad kommer härnäst? Här tycker vi att du ska satsa en del på textilier i olika former. Gardiner, mattor, kuddar och mycket annat ger en ombonad karaktär till ditt hem och gör det än hemtrevligare. Det finns mycket roligt att välja bland om du surfar runt efter inspiration och förhoppningsvis kan du hitta något som passar för ditt hem.

Slutligen vill vi tipsa om att tänka kreativt när det kommer till vad du har på väggarna. Det finns mycket affischer och tavlor som tillför en väldigt bra atmosfär till ditt hem. Kanske kan du göra en egen affisch eller framkalla foton eller något liknande.

Så börja titta runt på internet och hitta inspiration. Hösten är snart här och då är du redo.