Bygg något till barnen

Det finns många saker som går att bygga på tomten men för de yngre barnen finns det en sak som dem kommer älska mer än något annat. Något som ni byggt tillsammans En lekplats med tillhörande lekstuga är något era barn kommer att använda och spendera många timmar vid. Samtidigt som du alltid kommer kunna blicka ut över tomten och vara stolt över din skapelse.

Att bygga själv

Många tror det är svårt att bygga en stuga som kommer att finnas kvar i många år framöver. Men i själva verket är det inte svårt alls. Med Sorselestugan kan du enkelt beställa och sedan bygga din alldeles egna stuga till barnen som kommer att användas och finnas kvar i många år framöver. Samtidigt som du kommer kunna vara stolt över att du har byggt den nya stugan helt själv.

Bygglov

Man kan tro att det skulle krävas bygglov när man bygger en stuga på tomten men det behövs inte alltid. Väljer du att bygga en stuga med hjälp av Sorselestugan faller de flesta av stugorna nämligen inom måttet för en friggebod vilket betyder att du inte kommer behöva något bygglov för att bygga den. Du slipper allt krångel med att skaffa bygglov och anlägga mer tid på att bygga något åt barnen.