Att inreda det lilla rummet

Små rum har en tendens att vara svåra att inreda, främst för att de just är små. Det finns inte utrymme för att ställa in vad som helst och svårt att riktigt få till en skön känsla i ett litet rum. Det kan vara fråga om studentlägenheten eller ett litet rum i hemmet som man vill göra något extra med.

student Apartment

Som tur är så finns det smarta lösningar på det mesta och vad man kanske främst bör tänka på i en lite studentlägenhet är förvaringsutrymmen. Har man typ 19 kvadrat att inreda så gäller det att hitta lösningar för det mesta. På nätet kan du läsa mer om sängskåp från Capacity Bed, en smart lösning att få bort sängen från golvytan när man inte ska sova. Enkelt så fäller du upp den när man sovit klart och frigör golvyta som man kan använda till annat. Där du hade sängen så kan ett bord och två stolar få plats och utgöra matplats eller ett ställe att sitta och plugga på.

Finns takhöjd i lägenheten så kan du med fördel flytta upp saker och ting upp på hyllor högre upp, en flyttbar stege som du kan ställa för att komma åt dina saker på högre höjd behöver inte ta allt för stor plats i lägenheten och kan även bli en fräck inredningsdetalj genom att hitta någon äldre stege som du fixat till. Det gäller att var sak har sin plats och att man plockar efter sig, se till så att golvytan blir så fri som möjligt då detta gör att lägenheten känns större om det inte är så mycket saker framme.